perjantai 26. huhtikuuta 2013

Keskiviikko torstaita

Viimeks päivitellessäni taisin jäädä tiistain juttuihin joten jatketaan nyt siitä mihin viimeks ollaan jääty vaikka mitään sen kummempaa ei ookkaan nyt tässä parin päivänä tapahtunu. 

Keskiviikko kului kyllä tosi nopeesti. Ensin hengailtiin muutama tunti Nean ja Janin luona Nean kanssa kahvitellen ja kummitypy Milan kanssa hösköttäen. :) Nea kävi siinä samalla vähän Milan vaatteita läpi että mitä kokoa on kuinkakin paljon kaappeihin ehtiny kertyä ja samalla me Milan kanssa sit mätsäiltiin muutamat pipot ja tottakai myös kuvailtiin parit niistä. :) Kovasti neiti muuten on jo alkanu harjoittelemaan ryömimistä ja kovasti näyttäis konttausasentoonkin itseään välillä pönkäävän.. Apua, mihin tää aika menee?!? 

Ryömimisharjoituksia..

Kevätpipon mätsäilyä..

Ja korvallinen ihanuus <3

Kyläilyjen jälkeen jumitettiin sit muutama tunti Jennin kanssa mm. kaunareita ja salkkareita kattellen jonka jälkeen lähdettiin heittämään Mr. J.tä kaverinsa luo kun sille baari iltaa pukkas. :) Muutama rundi vedettiin siinä ensin ja yks lonkerokin tuli siinä seuraks nautittua kun Mr. J suorastaan pakotti seuraksi ottamaan! ;) 

Kun saatiin Mr. J tipautettua kaverilleen niin suunnattiin viel Taijan luo iltateelle ja sielä tulikin sit viihdyttyä taas muutama tunti. Kotia päästyäni en enää jaksanu alkaa bloggailemaan vaan tyydyin telkkarin pällistelyyn ja muutaman lemppariblogin lukemiseen. 

Ai niin, sainpas Mr. J.ltä muuten lahjankin, nimittäin mansikan makuisia dentsejä! <3 

Lemppareita <3

Jollaki on kyllä uskomattoman hyvä muisti kun vuosia sitten näistä ollu puhetta että mun lemppareita ja nyt sit oli muistanu että mulle mansikkapastilleja! <3

Taijan koiruutta Myytä piti kans kameralla kiusailla kun siinä pyöri kokoajan ympärillä. :)

Myy <3

Että sellanen keskiviikko täällä. :) Torstaina puolestaan vieteltiin kotipäivää. Nukuin pitkään ja sit kun viimein sain itteni hereillä kahvilitran avulla niin aloin kokkaamaan Jennikalle ja Jennille lounasta. Tällä kertaa päädyttiin jauheliha-fetapiirakkaan ja vihersalaattiin. :)

Tytöille lounaaksi jauheliha-fetapiirakkaa salaatin kera :)

Loppupäivä ja ilta kuluikin sit vaan kotoillessa. Super paljon sain kirittyä lemppariblogien postauksien lukemisessa illan aikana. Lisäks mun "pakko saada"-materiahaavelista tais kasvaa pituutta taas siinä yön pimeinä tunteina. Niistä toiveista ja haaveista tosiaan erillistä postausta sitten jossain kohtaa tulossa mutta sen verran voin paljastaa että valkoista, hopeaa, harmaata.. Chromia, sekä kirkasta että mattalasia sekä läpinäkyvää muovia.. Sellaisia juttuja taitaa mun lista olla pullollaan. <3

3 kommenttia:

  1. No kyllä huomaa että kevättä on rinnassa kun rakkautta täynnä koko teksti ja hyvä niin, rakkautta ei ole koskaan liikaa.

    Olisikohan J:n antamat mansikan makuiset joku enne? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi Peppone! <3 Ei taida olla enne kun kyseessä on vain ystävä joka tuntee mut hyvin ;)

      Ja mitä tulee rakkauteen niin hei, "rakkaus on ruma sana.." ;)

      Poista
  2. No vannomatta paras, muista se. Sitäpaitsi kauniista (hyvästä) ystävyydestä kasvaa usein jotain isompaa - perusta kun on vakaalla pohjalla. Oikeesti, se on nähty.

    VastaaPoista