tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lapsia ja aikuisia arkea

Varoitus! 
Postaus sisältää paaaljon kuvia pikku ihanuuksista, saattaa aiheuttaa mm. mahdollista vauvakuumetta ja muuta sydämen sulamista! ;) <3

Vähän on taas ollu toi kirjottelumotivaatio jotenkin hukassa, vaikkakin ilahdutti huomata että pari uutta lukijaakin on tänne eksynyt ja rekisteröitynyt, tervetuloa. <3

Viime viikossa ei tainnu hirveesti olla mainitsemisen arvosia juttuja tai että mitään sen kummempaa ei tapahtunu. Luultavasti oon siivonnu ja hengaillu ja taas vähä siivoillu..? ;) Lisäks torstaina me kummitädit oltiin hetki hoitamassa kummitypy Milaa. <3

"Jee, kummitädit tuli mua hoitamaan.." ;) <3

Tää viikko on lähteny käyntiin kera ihanien ystävien. <3 
Eilen mentiin heti aamulla Jennin, Taijan ja Melinan kanssa Nean ja Janin luo ja sielä hengailtiinkin sit oikeestaan koko päivä. Johan oli taas hälinää kun saman katon alta löytyi yhteensä viis aikuista ja viis lasta, ihanaa "lapsia ja aikuisia"-arkea siis. <3

Loppujen lopuks päätettiin koko päivän kestäneen kyläilyn jälkeen Jennin, Taijan ja Melinan kanssa käydä vielä pienellä maakunta rundilla ja niinpä pörräiltiin Minnaa moikkaamaan. :) Kotia ehdittiin just sopivasti vähän ennen salkkareita eli koko päivä melkeen oltiin taas liikkeellä kun heti aamusta oltiin startattu mutta tulipa nähtyä ainakin ihania ystäviä oikeen urakalla! :) Illalla sain sit vielä kahviseuraks Taijan ja Jennikan ja tytöt viihtyikin sit loppujen lopuks ihan yöhön joten siinäpä se loppuiltakin sit vierähti. :)

Muutama kuva eiliseltä: 

Melina <3

Mila moikkaa <3

Hymy <3

Kummitypy Mila <3

Melinaakin alkoi vauvattaan <3

Kaverukset Mila & Melina <3

Tää päivä onkin sit vaan menny rauhallisesti kotona oleillessa. Taija, Jenni, Nea, Sara ja kummitypy Mila on täälä mua viihdyttäny koko päivän. Samalla oon sentään saanu pyykkiä pestyä, tiskattua ja vähä sieltä täältä pölyjä pyyhittyä että edes jotain järkevääkin on tullu tehtyä. :)

Mutta joo, siinä nyt taas näitä perus arjen kuulumisia. Nyt mä katon salkkarit loppuun, keitän kupin kahvia ja alan tekemään jotain mitä mun ei pitäny tehdä ainakaan piiitkään aikaan mutta jota en nyt sit maltakaan olla tekemättä.. Vähän ehkä jännittää.. ;) 

Kivaa tiistaina jatkoa kaikille! <3



4 kommenttia:

  1. Nyt on sellaiset merkit ilmassa että kohta sua viedään! Myönnä pois, hillitön vauvakuume on iskenyt teikäläiseen ja tietysti hyvä niin. (Paaperopostauksia odotellessa...;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mulla on AINA vauvakuume että että.. ;)
      Ja hei, ikävä tuottaa pettymys mutta ainakaan vielä ei kauheen ajankohtaista, sattuu nimittäin jotain olennaista puuttumaan.. ;)

      Poista
    2. No mutta sä olet aikaan saapa nainen joten sen oleellisen metsästykseen nyt heti, jätät sen siivoomisen ja kokkailun vähemmälle sillä sitä iloa riittää kylliksi tulevina vuosina ;)

      Poista