keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Paluu arkeen

Taas vierähti muutama päivä kun kiirettä on pitäny.. Gröhöm, ei vaan, aika paljo on tullu oltua menossa ja sit illalla ku vihdoin on päässy kotiin niin ei oo vaan ollu jaksamista/mielenkiintoa päivittelemiseen.. No, okei mitä mä selitän? Siis, ensin en tienny mitä kirjottelisin ja sit teki mieli kirjotella vaikka ja mitä joten oli pakko himmata ja pitää suoraan sanottuna parin päivän tuumaustauko! :D Sen verran voin nyt kuitenkin paljastaa että mahdollisesti uusia tuulia.. Saa nähdä, pikkusen pitää nimittäin vielä tarkastella tilannetta! ;) 

Mutta tosiaan, palataan nyt siihen mihin on jääty. Eli sunnuntaina tosiaan vietettiin hengailupäivä, käytiin ajelemas ja sit iltaa/yötä istuttiin Jannen kellarissa musiikkia luukuttaen ja kaiken maailman juttuja höpisten. Aamuun meni mutta teki mulle tooosi hyvä kun sai nauraa ihan urakalla hyvässä seurassa ja sai edes hetkeks muuta ajateltavaa ennen seuraavaa päivää.

Seuraavasta päivästä eli maanantaista sen verran että tiesin jo etukäteen että päivästä tulee raskas, vielä tänäkin vuonna, ja just siks teki tosi hyvää toi edellinen ilta/yö. Muut siis "vietti" aprillipäivää, päivää jota mä (ja varmasti moni muukin) henkilökohtasesti vihaan, johtuen siitä että se päivä ei oo enää mulle aprillipäivä. Se päivä on nykyään mulle tosi tärkeän ja rakkaan ihmisen kuolinpäivä. Mutta joo, ei siitä aiheesta täälä nyt sen enempää muuta kun mitä nyt naamakirjan puolellakin kirjottelin, että viis vuotta tuli täyteen ja ikävä on edelleen kova mutta onneks on muistot. <3


Tiistaina eli eilen alkoi sit taas jo pikkusen mieli kohentua ja viikonlopun paskamyrskytkin laantua sen verran että alkoi jopa jo ihan naurattaa. Pörrättiin sit aikamme kuluks Jennin kanssa "maalle" eli tervajoelle Minnaa moikkaamaan ja sielähän nyt sit vierähtikin heti taas useampi tunti. Ihana oli nähdä Minnan pikkusta eli Jiriäkin pitkästä aikaa. Samalla saatiin aikaseks viedä Jirin kauan toimittamista odottaneet synttärilahjat ja voi luoja kuinka voi lapsi ilahtua astioista! No joo, olihan ne tietty Salama Mcqueenia että se selittänee asian. ;) 



Pienestä onnellinen ihana pieni poika <3

Kotia tultua päätettiinki sit vielä piipahtaa Taijan luona iltateellä ja sieläki sitä aikaa vierähti sen verran mukavasti että kotia ku pääsi niin parit jaksot Latelaa ja olin ihan valmista kauraa unten maille. :) 

Tänään tulikin sit herättyä jo ennen aamu kasia reippaasti ilman herätyskelloa ja koko päivä onki oltu taas menossa. Tänään on pörrätty kahteen eri kertaan tervajoelle. Ensin käytiin muuten vaan maakuntarundilla ja tupakin verran moikkailemas Minnaa ja Mapea ja myöhemmin suunnattiin sit vielä iltakaffille samaan osotteeseen. Siinä välissä ehdittiin kuitenkin käydä kahvittelemassa Nean kanssa ja moikkaamassa pikkutypyä jota päästäänkin taas huomenna hetkeks hoitamaan. :)

Sellasta pääsiäisen jälkeistä arkea täällä siis, ystäviä ja kahvittelua, lapsia ja aikuisia. <3

Miten teidän arki on pyhien jälkeen lähteny rullaamaan? :) 

4 kommenttia:

  1. Tarkastellaan ja tirkistellään tilannetta! ;) <3

    VastaaPoista
  2. Mun ainakaa tartte tarkastella enää mittään.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kato sun tarkastelut on tarkasteltu jo, se on tullu selväks! ;)

      Poista