lauantai 3. marraskuuta 2012

Happy halloween!

Torstaina tosiaan oli tarkotus päivitellä vielä illalla lisää mutta iltakahvittelu ystävän luona venähti yöhön asti. :) Kahvin sijasta nautittiin kupilliset teetä, kummasti Jenna osas jo automaattisesti laittaa mulle sitä ihanaa shampanja teetä kysymättä, oon niin rakastunu siihen teehen. <3 Lisäks nautittiin Jennan tekemää ihanaa suklaajuustokakkua, oikeen herkkutorstai siis. :) 

Herkuttelujen ja BB.n jälkeen alettiin sit liekö halloweenin ansiosta puhumaan kaikista mahdollisista "kauhujutuista" joita tiedetään ja loppujen lopuks päätettiinkin lähteä ilta-ajelulle kattomaan yhtä spooooky paikkaa jossa paikallinen hevostalli järjestää kesäleirejä ja jossa huhujen mukaan kummittelee.. ;) Tallilta lähdettiin vielä kattomaan yhtä taloa joka aikoinaan on tippunu kalliolta ja josta liikkuu kans vaikka mitä pelottavia huhuja.. Lisäks pysähdyttiin autiolle matkikselle tupakille. Jenna luki kauhutarinoita puhelimestaan mm. yhdestä vanhasta rakennuksesta jota me oltiin Jennin kans harkittu meidän tän vuotisten synttäreiden juhlapaikaks.. Hrr.. Kauhutarinat, pimeys ja pieni tuulenvire aiheutti tietty sen että pienikin lehtien rapina sai kylmät väreet liikkeelle. :D On se jännä mitä mielikuvitus tekeekään vielä aikusenaki ihmismielelle.. Eniten tais kyllä Jenna olla "peloissaan", reppana! :) Kaiken kaikkiaan ihan kiva ilta oli ja jännitystäkin piisas mikä oli ihan kiva ku kyseessä oli kuitenki tollanen hmm.. itseaiheutettu hyvä jännitys :D 


Uskotteko te muuten yliluonnollisiin juttuihin tai saako esimerkiks joku tietty kauhutarina kylmät väreet kulkemaan yhä uudestaan ja uudestaan? :)

Eilinen menikin sit ihan vaan hengaillessa. Aika paljon tuli suunniteltua tulevia synttärijuhlia jotka tuleeki taas nopeemmin kun mitä ajateltiinkaan. Illalla käytiin sit vähän ajelemassa ja kattomassa  halloweenia juhlivia ihmisiä. Koin kyllä aikamoisen pettymyksen kun mitään halloweenin mukaisesti pukeutuneita ihmisiä ei pahemmin näkyny. :( Tää päivä onki menny enimmäkseen nukkuessa ja ihan vaan telkkaria kattellessa, nytkin taustalla pyörii talentti jota aina sivusilmällä vilkuilen. :) Illalla olis tarkotus mennä taas vähä pörräilemään että josko sit niitä pukeutuneitakin tänään näkyis.. ;) 

Hyrisyttävää halloweenia vaan lukijoille! <3


2 kommenttia:

  1. Nii tänäänhän se virallinen päivä vasta on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä en suoraan sanottuna edes tienny mikä se virallinen päivä on ku tuntuu ettåä noita halloween bileitä on mainostettu vaikka mille päivälle ja mutki oli kutsuttu bileisiin mitkä olis ollu jo viime viikonloppuna mut ajattelin nyt kuitenki toivotella hyviä halloweenejä ja hyvä jos osuin oikeeseen päivään ;)

      Poista