sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Juhlakausi lähestyy, jaiks!

Niin vaan meni yks viikonloppu taas yhdessä hujauksessa. Koko viikonloppu on menny hengaillessa ihanien ystävien kanssa ja samalla tulevia juhlia miettien ja suunnitellen. Lisäks perjantaina mun ihana alle kahden viikon ikäinen kummitypy kävi ensimmäistä kertaa täälä kylässä. :) On se vaan niin suloinen pieni pakkaus että mun sydän on kyllä ihan sulaa vahaa. <3 Reppana pieni oli joutunut ensimmäistä kertaa jo kolariinkin ja ambulanssin kyytiin kun joku vanha muori oli ajanu auton kylkeen. Tää kummitäti veti hirveet paniikit ja sydän pamppaili tuhatta ja sataa mutta onneksi ei käynyt pahemmin ja säikähdyksellä selvittiin. En olis kestäny jos pikkutypylle olis käyny jotain. <3

Lauantaina lähettiin tyttöjen kanssa tiimariin metsästämään kynttilänteko värkkejä kun oli tarkotus mennä varamaman luo joulu askartelu iltaa viettämään. Kynttilän sydänlankaa ei sit kuitenkaan sieltä löytyny joten kynttilöiden teko jäi siltä iltaa. Tyhjin käsin ei kuitenkaan taaskaan voit lähteä joten mukaan tarttui lisää askartelujuttuja. Lisää joulukortti askarteluapaskartelua siis luvassa. ;) Iltaa mentiin sit kuitenkin varamamman luo hetkeks viettämään ja mama olikin loihtinu taas ihania herkkuja kahvin kanssa, mm. joulutorttuja! <3 Pari päivää sit tuli ekat jouluglögitkin maisteltua joten nyt on joulukausikin sit virallisesti aloitettu! <3

Varamaman tekemiä herkkuja, joulutorttuja, pullia, leivonnaisia ja itsetehtyjä lihapullia sekä tietty kahvia "omasta" kupista! ;) 

Tosiaan kuten otsikkokin kertoo niin juhlakausi lähestyy, jaiks! :D Vielä ennen joulua on luvassa mun ja Jennin yhteissynttärit joista kirjottelinkin jo aiemmin. Lisäks olis luvassa kahden kaverin yhteiset 30-vuotis kemut sekä tietysti pikkupimun ristiäiset joita muuten jännitän jo aivan super paljon! :D Oikeastaan en edes tiedä kumpaako jännitän enemmän, itse sitä tilaisuutta vai sitä että minkä nimen se pieni ihminen loppujen lopuksi saakaan. :) 

Mä oon aina ollu sellanen viime tipassa-ihminen mutta nyt on pakko hehkuttaa kun kerran ristiäisistä tuli puhe. tää kummitäti on hankkinu ristiäisiä varten mekon jo muutama viikko sitten ja ristiäislahjaakin oon ehtiny jo käydä pälyilemässä, kerrankin ajoissa! ;) Toisaalta sitten taas, omia juhlia varten on vielä paljon tekemättä ja hankkimatta että se siitä ajoissa olemisesta haha. :D 

Tää sunnuntai olis tarkoitus viettää ihan vaan kotosalla juhlia suunnitellen ja juhlatarvike-tilausta näpytellessäkin taitaa tovi vierähtää. Lisäks illalla on katottava BB-talkshow kuten joka sunnuntai ja sit voiskin koittaa ajoissa päästä nukkumaan jos vaikka heräilis huomenna sit ajoissa ja reippaana uuteen viikkoon josta taitaa tulla superkiireinen.. ;) 

Ai niin, Avonin tilauskin olis näpyteltävä. Avonille oli tullu super ihania glitterkynsilakkoja jotka joudun ehkä haalimaan kaikki, ihan ku mulla ei lakkoja olis jo vaikka muille jakaa.. ;) 

Pakko saada omaan kokoelmaan! <3

Minkälaisista kynsilakoista te tykkäätte? Kirkkaita värejä vai läpinäkyvää? Löytyykö muita kynsilakka-addikteja ruudun takaa? :)

Ps. Ihan meinasin unohtaa, myös vielä hetken käynnissä oleva arvontakin pitää tänään arpoa! Vielä ehtii muutaman tunnin osallistua eli jos et ole jo osallistunut niin kipinkapin tänne! :)

Ja ai niin, tervetuloa kaikki ihanat uudet lukijat, tulin iloiseksi! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti