maanantai 12. marraskuuta 2012

Viime vuoden synttärijuhlista..

Kuten aika moni varsinki ystävistäni tietääkin, rakastan juhlia ja vähintään yhtä paljon juhlien järjestämistä. Tähän mennessä oon päässy järjestämään syssen 18-vuotis bileet, kolmet babyshowerit ja lisäks oon juhlinu omia synttäreitäni viime vuosina joka vuosi lukuunottamatta yhtä välivuotta jolloin tosin silloinkin oli kakkukahvit lähimmille ystäville. :)

Monien mielestä synttärien järjestäminen ja juhliminen on typerää aikuisena mutta koska tykkään järkkäillä juhlia niin miksei? Muutenkin mun mielestä synttärit on kiva syy saada kaikki ihanat ystävät koolle ja yhdessä juhlimaan. :) 

Kuten sanoin, oon järkänny viime vuosina joka vuosi yhtä välivuotta lukuunottamatta synttäripippalot ja viime vuosina niitä on juhlittu kerhohuoneella. Toissa vuoden jälkeen tuli kuitenkin kielto ettei minkäänlaisia juhlia sielä saa enää järjestää ja samalla kun viime vuoden paikkaa aloin pohtimaan niin sainkin sitten sopivasti serkkuni Jennin "suostuteltua" yhteissynttäreihin, Jenni kun ei aiemmin yleensä ole synttäreitään tykännyt niin juhlia. ;)  

Viime vuonna vietettiin siis ekaa kertaa Jennin kanssa yhteissynttärit mikä olikin ihan hyvä ratkaisu, Jennillä kun on synttärit oikeasti 20. marraskuuta ja mulla 23. joulukuuta niin siihen väliin on hyvä yhteissynttärit sijoittaa. Lisäksi kaveriporukka  alkaa nykyään olla niin yhteinäinen että olis oikeesti tyhmää juhlia erikseen, vaikkakin sit sais kyllä tuplajuhlat. ;D 

Koska kerhohuoneelle oli siis aiemmin tullut juhlienpitokielto niin päätettiin vuokrata paikka viime vuoden synttäreitä varten. Paikka sijaitsi ihan keskustassa mikä oli tosi hyvä ja tilaakin riitti yllinkyllin juhlia, paikka kun on rekisteröity 290 hengelle. Paikka koostui mm. isosta salista jossa oli myös esiintymislava ja tarkoitus olikin että Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu olisivat tulleet heittämään keikan juhliin yllätyksenä mutta aikataulusyistä keikka peruuntui juhlaviikon tiistaina. :/ Tarjolla oli mm. boolia, pikkupurtavaa, sekä pitsaa ja kakkua josta jälleen kiitos Jutalle. <3

Mä oon yleensä tykänny pitää juhlia joissa on jokin väriteema mutta viime vuoden värien lisäksi teemana oli glamour.. ;) Juhlat meni päällisin puolin ihan kivasti paria juttua lukuunottamatta ja lähes tulkoon kaikki läheisimmät ystävät oli paikalla. Ilta tosin loppui mun ja Jennin osalta lyhyeen kun muiden poistuessa baareihin kahden aikaan me oltiin jo ihan valmiita kotia nukkumaan stressaavan viikon ja pitkän päivän jälkeen. ;D 

Ihanien ystävien paikalla olon lisäksi saatiin muuten myös lahjoja, Jenni sai mm. lahjakortin liikkeeseen josta hankki uuden soittimen autoonsa, ja minä uuden puhelimen josta jaksan tykätä yhä edelleen. <3 Kiitos ihanat viime vuoden juhlista. <3

2011 vuoden synttärikakku, kiitos Jutta :)

Tämän vuoden synttärit on muuten vielä juhlimatta. Se koska niitä juhlitaan, missä, millä porukalla ja teemalla, se selviää sit vähän myöhemmin.. Sen verran voin kuitenkin paljastaa että paikka on varattu, kutsut lähetetty, teemavärit valittu ja kakkupalaveriakin pukkaa.. ;)

Ps. Blogillakin on synttärit kohta, tämän kuun 15 päivä joten arvontaa pukkaa. Arvontaan pääset Tästä! Ja muistakaa miehet että myös te voitte osallistua, laitatte sitten vaikka tyttöystävälle joulupakettiin arpaonnen suosiessa.. ;) 

1 kommentti:

  1. Voi eikä x) Aloin fiilistelemään viime vuoden synttäreitä! x) Kiitos vielä munkin puolesta! ;) Tän vuoden pippaloita odotellessa ;)

    VastaaPoista