maanantai 12. marraskuuta 2012

Kulunut viikko

Tää koko viikko on ollu mitä mainioin. Ensiks maanantai-tiistai yönä sain viestin että kummilapseni on vihdoin syntynyt. Tyttöhän se sieltä sit loppuviimein tuli ja ai samperi että on sulonen tummatukka. <3 Tiistaina sit kun muutenkin hyvillä mielin ja innoissani pikkutypyn syntymästä heräsin uuteen päivään ja katoin puhelinta, niin huomasin että olin saanu toivomani ja kovasti odottamani viestin yhdeltä mulle tärkeeltä ihmiseltä. Lisää hyvää mieltä siihen päivään siis. :)

Muutenkin oikeastaan tää koko viikko on menny yllättävänkin hyvissä fiiliksissä. Paljon aikaa on tullu vietettyä rakkaiden ja tärkeiden ihmisten kanssa. Torstaina käytiin koulun jälkeen Jennin kanssa ihastelemassa pikkutypyä ja vei kyllä mun sydämen heti ekoilla treffeillä. Niin pieni ja sulonen pakkaus, kummitädin pikku nöpönenä. <3 

Perjantaina olin sit pitkästä aikaa kaupungilla, nykyään kun ei ihan hirveesti tuu keskustassa käytyä kiitos GW-Gallerian ja nettikauppojen. Tarkotus oli lähteä heti aamusta liikkeelle mut loppujen lopuks oltiin keskustassa vasta pitkälti puolen päivän jälkeen. Ravattiin tyttöjen kesken kaupasta toiseen metsästämässä mekkoja tulevia juhlia varten joista kohta lisää ja lisäks käytiin porukalla syömässä. :) 

Kuten aina, viikonloppu meni taas aivan liian nopeesti. Perjantai ja lauantai sujui aika tavanomaisissa merkeissä ihmisten kanssa treffaten ja pörräten. Ihan kokonaan ilman actionia ei tästäkään viikonlopusta selvitty mutta onneks sitä hauskaa ja kivaa oli kuitenkin enemmän. :) 

Tänään vietettiin isänpäivää ja muutenkin päivä on menny rauhallisissa tunnelmissa. Ilta on menny BB-talkshow.n parissa kuten aina sunnuntaina ja nyt katon sivusilmällä Halloween 5.sta samalla kun tätä päivittelen. Kello on jo taas pian kolme yöllä mutta koska mulla on rytmi niin sekasin ettei taas väsytä niin ajattelin vielä päivitellä ehkä erillisen postauksen tulevista juhlista ja kattoa jos osaisin sen ajastaa sit aamuksi. Sit jos jossain kohtaa koittais vaikka taas nukkuakin välillä ja sit hyvillä mielin kohti uutta viikkoa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti