torstai 15. marraskuuta 2012

Vaimomatskua? 1 vuotta!

Vaimomatskua?-blogini täyttää tänään ensimmäisen vuoden! :D 


Paljon on ehtiny vuodessa sattua & tapahtua ja seuraavan vuoden aikana tulee varmasti tapahtumaan vielä enemmän! ;) Kaikkea en ole jaksanut/ehtinyt tai saanut aikaiseksi vielä edes tältä vuodelta kirjoittaa mitä tarkoitus on ollut, mutta varsinkin viime aikoina olen kyllät päässyt aiempaa enemmän bloggaamisen makuun. 

On hassua että vaikka alunperin alotin bloggaamaan tätä blogia tavallaan enimmäkseen itselleni siinä tarkoituksessa että jäisi muistoja eri tapahtumista, tunteista ja ihan niistä arkisistakin  asioista niin silti teistä kaikista lukijoista on muodostunut tärkeä joukko joka tekee bloggaamisesta entistä mielekkäämpää. 

Rekisteröityneitä lukijoita on tullut kokonaiset 29 kappaletta joista iso osa on muuten täysin minulle tuntemattomia ihmisiä mikä on jännää! :) Myöskin kävijämäärät ovat jatkuvassa nousussa ja mm. tässä kuussa lukijoita on käynyt jo lähes sama määrä kuin viime kuussa koko kuun aikana ja nythän mennään vasta kuun puolivälissä! :) 

Kiitos kaikille jo liittyneille lukijoille ja tervetuloa uudet lukijat! Olette kaikki ihania ja teidän ansiosta bloggailu on entistä mukavampaa kun tietää ettei täälä ihan itekseen pälise! :) 

Lukijaksi saa edelleen rohkeasti liittyä jos siltä tuntuu ja postaustoiveita/kommentteja saa jättää! Mikäli haluat seurata blogiani facebookissa onnistuu se klikkaamalla tästä! :)

Ps. Arvontaan on vielä tämän viikon loppuun asti aikaa osallistua & arvontaan pääsee puolestaan tästä! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos visiitistä blogissani, ihanaa löytää tällaisia "uusia tuttavuuksia"! Vaikka olenkin jo rouviintunut, niin myönnän edelleen olevani hääblogiaddikti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih no itseasiassa hääblogi tämä ei ole vaikka blogin nimi saattaa pikkuisen hämätä mutta tervetuloa lukijaksi jos muut juhlatjutut ja tietysti arkipäiväisetkin asiat kiinnostavat :) Ja ps. toivon toki että joskus pääsisi niistä hääasioistakin postailemaan vaikkei vielä olekaan ajankohtaista ;)

      Poista