maanantai 9. tammikuuta 2012

Ei taas mennyt kuten strömsössä!

Niinpä niin, saatte edelleen odotella niin synttäri-, joulu-, kuin uudenvuodenkinpostauksiakin johtuen kuvien puutteesta. En oo vieläkään saanu kuvia muutamilta ihmisiltä ja vaikka mulla onkin mun UUDESSA luurissa joitakin kuvia niin oon liian laiska siirtääkseni niitä vielä koneelle kun en kerran muitakaan oo vielä saanu. :D Pakko oli nyt kuitenkin tulla vähän edes päivittelemään kun muutamalta ihmiseltä saanut jo kuulla että, "sähän lupasit päivittää.." :D No lupasinhan mä ja yritän nyt pitääkin lupaukseni päivitellä hiukan useemmin.. :)

Joo, ei menny taas ihan niinku strömsössä. Suunnitelmissa oli että heti vuoden alusta lähtee muutamat asiat rullaamaan mutta kuinka ollakaan, vuosisadan hirvein flunssa iski myös muhun ja sen takia tän vuoden ekat päivät menikin sit jotakuinki kotona peiton alla palellessa ja siks niistä päivistä nyt ei ookkaan hirveesti mitään kerrottavaa. :D Pelkkä flunssa ei tietenkään riittäny vaan nilkka, joka röntgenin mukaan on jo kuukausia sitten ollu romuna, paheni entisestään ja lisäks teloin jouluna polveni varamamman eteises sellaseen isoon puiseen säilytysarkkuun ja polvi oli päiviä ihan helkkarin kipee!

Ihan ku näissä jutuissa ei olis ollu tarpeeks niin päälle pukkas vielä VESIVAHINKO! Tää vesivahinkoki iski tottakai yöllä, kuinka ollakkaan ja siinä sit soiteltiin huoltomiehelle (naiselle) että tulee vettä vessan katon rajasta. No, eipä menny kauaa ku sai soittaa uudestaan että ette viittis tulla pikkasen reippaasti ku vettä tulee jo keittiön katon rajastaki.. -.- Oikeestaan tossa kohtaa en voinu enää ku nauraa, olin ehtinyt saada mielikuvan äkillisestä muutosta tän tavarahelvetin kans. ;D

Huoltonainen tuli sit paikalle ja kävi tsekkaamas yläkerrassa tilanteen ja kuinka ollakkaan, siellähän lainehti jo vessa, keittiö, eteinen ja olohuoneeseen asti. Yläkerran asukkaat eivät olleet sit tienneet mihin soittaa/tajunneet että ylipäänsä mihinkään pitäis soittaa, vaan olivat tyytyneet ottamaan yhden mopin ja ämpärin esille ja näin sitten ite yrittivät sitä vettä siivota, huoh. -.- Tänään kävi sit vihdoin se kosteusmittaaja tsekkaamassa paikkoja, vielä ei ole tietoa mitä tässä nyt tapahtuu mutta eiköhän se kohta selviä.

Nilkka on kunnossa, jei! :) Daddy väänsi sen takas paikoilleen ja tällä kertaa heitettiin siihen paksu ideaaliside niin tais nilkka vihdoin asettua oikeelle paikalleen *koputtaa puuta*, polvi alkaa olla parempi ja flunssakin pikku hiljaa helpottaa, eiköhän tää tästä. Tänään piti olla reipas ja mennä Jounin kans työkkäriin mut kuinka kävikään, se oli nukahtanu uudestaan ja itehän oon vaan nauttinu aamukahvia mooonta tuntia kaikessa rauhassa, pistäny kasvonaamion, haaveillu ja tehny kaikkia kivoja suunnitelmia kuluvlle vuodelle. Ulkonakin on kiva ilma, ei liikaa pakkasta ja lunta satelee hiljakseen. Kaikin puolin siis hyvä fiilis, toivottavasti tää jatkuu!!! :)

Miten muiden uusivuosi on lähtenyt käyntiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti