maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja todellakin uudet kujeet!


Oikein ihanaa ja tottakai edellistä parempaa alkanutta uutta vuotta kaikille! <3

Koska oon päättänyt että tää vuosi tulee olemaan monellakin tapaa muutosten vuosi niin päätin myös etten tänne blogiin enää "muistele menneitä" vaan pyrin kirjottamaan tästä hetkestä ja tulevista jutuista. Muutamia poikkeuksia luultavasti tulee olemaan ja esimerkiks joulukuussa juhlituista mun & Jennin yhteisistä syndeistä on postaus tulossa kunhan joku ihana jaksais lähettää mulle edes muutaman kuvan niistä, mä kun menin ja unohdin kameran kyseisenä iltana kotiin, siispä paikalla olleet, kuvia kiitos! :)

Joka tapauksessa tää vuosi tulee oleen monellakin tapaa erilainen ja muutoksia on luvassa mutta niistä lisää myöhemmin.. ;) Nyt ajattelin kerrankin edes yrittää mennä ajoissa nukkumaan, huomenna aikanen herätys ja "pyörät pyöriin.."



"Tänä vuonna mentiin pohjiin, mutta tästäki jäätiin henkiin. Tää vuosi oli harmaan synkkä, ens vuonna on nousu jyrkkä. Uusvuosi kaikki uutta hienoo, kaikki muuttuu jos jaksaa uskoo.."

"Ens vuonna se muuttuu, kaikki paremmaks taittuu, uusvuosi kun vaihtuu. Jos jaksat sä painaa, joku vielä sua muistaa, sua selkään taputtaa.."

Tän myötä kaikille vielä kerran hyvää alkanutta vuotta 2012! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti