sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Vailla otsikkoa..

Mietin yli puoli tuntia otsikkoa tälle tekstille mutta koska en ollu varma mistä kaikesta tähän postaukseen tulisin loppuviimein kirjoittamaan niin päädyin siihen ettei varsinaista otsikkoa tule/otsikoksi sopii nyt tuo.

Eilen juhlittiin siis rakkaan ystäväni Minnan synttäreitä. Kokoonnuttiin tyttöporukalla Jennin luo ja sielä 8 naisen voimin aloiteltiin ilta mm. juomapeliä pelaten. Myös kakkua ja suolaisia herkkuja oli tarjolla mutta taidettiin keskittyä kuitenkin eniten siihen juomapuoleen haha ;) Alunperin suunnitelma oli että kokoonnutaan klo: 18 Jennin luo josta suunnataan klo: 21 aikoihin Dallasiin ja siitä sitten puolen yön aikoihin keskustaan mutta kuten tavallista, lähestulkoon koko porukka oli jälleen kerran myöhässä aikatauluista ja saatiinkin koko porukka koolle Jennin luo vasta noin klo: 20 aikoihin. Aikataulujen muuttumisen takia päätettiin jättää Dallas väliin mutta otettiin tavoitteeksi että suunnataan suoraan keskustaan mutta Poteron kautta Pulloon. Tilattin sit puolen yön aikoihin tilataxin ja suuntasimme keskustaan, ja kuinka ollakkaan, myös Potero jäi väliin ja paukautettiin suoraan Pulloon.. :D


Pullossa oli sinne mennessä tosiaan ne kaikki 20-30 naamaa mut onneks porukkaa alko sit kuitenki ilmestyä loppujen lopuks ja ihan kivasti oli myös tuttuja paikalla. :) Ilta oli kaikin puolin onnistunu, ainoastaa mulla vähän fiilikset laski kun yks tuttu onnistui muistuttamaan erään ihmisen olemassa olosta.. Tosin, toi nyt oli ehkä väärin sanottu, oon helvetin tyytyväinen ja onnellinen että kyseinen ihminen on olemassa mut koska tilanteet on mitä on niin.. no, vaikee selittää ja eipä se oikeestaan teille kuulukaan että ehkä tää tästä aiheesta.. ;) Ja oikeestaan, yks ihminen sai sit kuitenkin pelkillä viesteillään ainakin vähä paremman mielen.. Kiitos J, oot niin kultanen ihminen! <3 Osa meidän porukasta tosiaan luovutti ja lähti loppujen lopuks jo ennen kolmea (?) mutta me sinniteltiin pilkkuun vaikkaki osa olis halunnu liueta jo aiemmin. Mentiin sit vielä grillin kautta tilaamaan tilataxi ja voin muuten kertoa että oli mielenkiintonen grilli/taxireissu johtuen ehkä yhden rakkaan ystäväni humalatilasta. :D Toisaalta, pääasia että kaikilla oli kiva ilta ja kerranhan täällä vaan eletään niin paskaaks siin sitte, I <3 u my party animal! ;) <3 Ja kiitos tottakai myös muille naisille kivasta illasta, koska uusiks?!? ;) <3

Tää päivä taitaa mennä koomaillessa mutta huomenna onneks luvassa uus viikko ja uudet kujeet! Flunssa vaivaa edelleen mut päätin et oon nyt jo niin kauan tätä potenu että nyt saa riittää! :D Huomenna alkaa arki ja nyt saa siis flunssa väistyä  kun alkaa vihdoin pyörimään ne uuden eli tän vuoden jutut! :P Mut joo, myöhemmin ehkä lisää, nyt pakko lopettaa näin kesken kaiken ku sain seuraa, hiphei! :)

Ps. kuvia ei tuu koska suoraan sanottuna ne ei ollu oikeen julkaisukelpoisia :D Sen verran voin kuitenkin kertoa että tarjoiluista nauttimisen ja juomapelin lisäksi juhlissa viuhui ruoska.. haha ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti