keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ja sitten sitä positiivisempaa..

Okei, myönnän että ehkä pienellä tekohymyllä varustettuna mutta silti. Vaikka tänään on ollut suoraan sanottuna helvetillinen päivä johtuen mm. valvotusta viime yöstä niin "Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin." Sain nimittäin tänään sähköpostin jota en todellakaan odottanut saavani enkä varsinkaan näin pian. En voi vielä kertoa mistä posti oli tai mitä asiaa se koski mutta sen verran paljastan kuitenkin että liittyis erääseen haaveeseeni, oikeastaan ehkä jopa kahteen! ;) Tulin hetkellisesti niin hyvällä tuulelle tästä ettei tosikaan. Taas ollaan siis edes yhden askeleen lähempänä yhden haaveen toteutumista. Hiljalleen hyvä tulee! :)

Oon nyt saanu tonne haaveet ja unelmat sivulle listattua jo muutaman haaveen ja lisää pistän sitä mukaan kun tulee mieleen. Oon kai niin kova haaveilemaan etten välillä edes muista kaikkia haaveita ja unelmia haha :D Toisaalta, vaikka tiedän aika hyvin ainakin edes sinnepäin mitä haluan ja mitä en niin onhan mahdollista että jotkut asiat muuttuu matkan varrella, osa haaveista "jää pois" ja uusia tulee tilalle.. Suunnittelin että jossain vaiheessa voisin tehdä erillisiä postauksia missä "käsittelisin" aina yhtä tai useampaa haavetta ja kertoisin niistä sit enemmän esimerkiks vähä tarkemmin miks haaveilen just kyseisestä asiasta ja missä vaiheessa toteutus on, mitäs mieltä ootte? :)

Muutenkin, mistä asioista/aiheista haluaisitte postauksia? Ehdotuksia otetaan vastaan ja kommentteja on mahdollista jättää jopa ihan anonyymisti jollei nimeä/nimimerkkiä halua jättää.. :)

Kun nyt aloin puoliväkisin tästä päivästä niitä hyviä asioita etsimään niin löytyihän niitä! :) YSTÄVÄT! Mihin joutuisinkaan ilman teitä?!? Vaikka just ystävät ja tärkeet ihmiset saa mut repiin tukkaa päästä niin te ootte myös just ne jotka saatte niinä hetkinä sen viimesen järjen rippeen pysymään mun kohta tukattomassa päässä! :D Esimerkiks tänään, kiitos Nenny joka tulit suoraan yövuorosta ihan vaan seuraks (lue: nukkumaan haha),  Minna joka soitit heti aamulla kun tiesit että, something's going on, jonka luo sai tulla itekseen kiroilemaan ettei tarvinu yksin neljän seinän sisällä mesota. Kiitos Jennille joka kuskasit ja oisit jeesiny muutenki jos ois tarvinukki, u know. Ja ISO kiitos Mr. J, (tää nimi muuten päätettiin just äsken yhteistuumin haha) joka jälleen kerran taoit (tai ainaki yritit, tähän päähän kun on vaikee saada uppoon mitään..) mun päähän järkeä ja ennenkaikkea, sait mut nauramaan melkeen ääneen, TAAS! :D Ootte huippuja enkä oikeesti tiedä mihin joutuisinkaan ilman teitä, lav juu all! <3 Ja toki myös muita ystäviä ja tärkeyksiä mut näille nyt erityis kiitos etenkin taas tästä päivästä.. <3

2 kommenttia: