maanantai 23. tammikuuta 2012

Hyvää tuulta ja vielä maanantaina??

Niinpä niin, taitaa olla maailman kirjat sekaisin? Yleensä maanantait on just ne päivät jolloin mikään ei huvita, mikään ei onnistu ja edellisen viikon lopulla tehdyt suunnitelmat menevät mönkään. Nyt on kuitenkin maanantai, fiilis on hyvä, pyykkikone laulaa ja edessä on siivousta.. eikä edes vituta! :D

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa. Perjantai meni enimmäkseen kotona kökkimiseen ja liikkeelle päästiin vasta puolen yön jälkeen. Fiilikset oli gröhöm.. no, sellaiset että pieneksi huutokonsertiksihan se meni rakkaan serkkuni Jennin kanssa.. :S :D No, nyt voi jo nauraa, vai mitä Jenni?? :D Lauantaina lähdettiinki sitte vähä aiemmin liikenteeseen kokoonpanolla minä, Jenni, Minna ja Tuulia ja myöhemmin haettiin myös Sami mukaan. :) Pörräiltiin ympäriinsä ja maisteltiin hiukan Jenniä lukuunottamatta joka kas kummaa, toimi kuskina. :D Ite join ainoastaan pullon kahvilikööriä ja pullon skumppaa sekä yhden lonkeron, joiden lisäksi Minna tarjos kaikille minttuviinakaakaot. =) Ei siis oikeestaan tullut otettua niin paljon kuin ehkä etukäteen olis voinu odottaa mutta ehkä hyvä noin.. :) Päädyttiin sit joskus puoli kolmen aikaan vielä kääntymään nummen Vanhaan mestariin yhdelle, tosin ite en edes tilannut sit enää mitään ja siitä sit kiirehdittiin vielä kolmen jälkeen Pulloon. Oli taas niin hyvä idea vielä siihen aikaan lähes selvänä sinne mennä kun eihän sielä edes mitään ollut.. No, eipä se reissu sit mitään enää siinä kohtaa maksanutkaan.. :D Joka tapauksessa oli ihan kiva lauantai, kiitos mukana olleille! :) Sunnuntai meni sit kotona löhöillessä ja Sons of anarchyn kakkos kautta pällistäes, ihanaa! :)

Mutta se siitä viikonlopusta, oli ehkä tavallista rauhallisempaa ja ehkä jopa tylsempää mutta ihan kivaa kuitenkin. Nyt on meneillään tosiaan maanantai ja kuten aiemmin jo kirjoitin, fiilis on HYVÄ! :o =) Tosiaan tää päivä olis tarkoitus viettää kotona ja luvassa olis siivousta ja sähköpostirumbaa.. Yhden sähköpostin sain jo tossa pistettyäkin koulun suuntaan ja vastauksenki ehdin jo saada, helmikuussa pukkais äitiyshuollon ja naisen hoitotyön tenttiä ja sit puuttuis enää sen kurssin tehtävien palautus niin olis se kurssi siinä.. kyllä tää opiskelu tästä, hitaasti mutta varmasti HAHA :D Muutama sähköposti pitäis nyt saada aikaiseks vielä tänään näpytellä ja sit jos sais edes aloteltua sitä siivousta. Sitä ennen kuitenkin kuppi kahvia & tupakka + pyykit kuivumaan ja seuraavaa kone pyörimään.. Ahkeraa alkanutta viikkoa kaikille! =)

Ps. Aateltiin tänään myös Jennin kanssa kokkailla jauheliha-kukkakaalisoselaatikkoa (+salaattia) saa nähdä millasta tulee.. :D Niin ja karppiohjeena tottakai.. :)

3 kommenttia: