maanantai 16. tammikuuta 2012

Uneton yö + turha päivä!

Kuinka ollakkaan, viime yö meni valvomiseks sitten taas lähestulkoon kokonaan. Alunperin oli, niinku aina, tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan vaan kuinkas kävikään.. pohdin ehkä pikkasen liikaa ja sitten vielä kun päätin hoitaa yhden asian pois "päiväjärjestyksestä" niin sehän tiesi lisää pohdintaa. Loppujen lopuks huomasin kellon olevan 6 aamulla enkä ollu nukkunu minuuttiakaan. Päätin yrittää vielä puolisen tuntia ja olin ku olinki nukahtanu ja saanu nukuttua kaikki 45 minuuttia! Päätin sit luovuttaa ja pistää kahvit tippumaan.

Tää päivä on nyt sit tosiaan menny ihan vaan kotona kun on pikkasen ollu väsy johtuen tosta viime yöstä. Tänään kävi myös se remonttireiska repimässä keittiön kaapit veke jonka lisäks joutuis sit sahaamaan reiän vessan kattoon.. Saa nyt nähdä sitten koska ne saa ton rempan tehtyä ja uudet kaapit tilalle, niitä kun ei oltu kuulemma vielä edes tilattu..

Kuulin hiljattain huhua että tänä kesänä olis luultavastiki taas ainakin yhdet häät tiedossa (IHANAA!<3), ja aloinki aamukahvin lomassa funtsimaan minkälaista vaatetta sitä tällä kertaa pukis päälleen. Viime kesänä mulla oli tarkka visio esim. hameen väristä mut tällä kertaa en oo saanu päätettyä mikä väri olis kiva, ideoita? Häitä vietetään siis huhujen mukaan loppukesällä.. :) 

Paljon muutakin on jo kesää varten mietittynä mutta niistä nyt ei ainakaan vielä sen enempää ennenku saa muutaman jutun tarkistettua ja lyötyä lukkoon.. joka tapauksessa, ootan kesää niiiiin kovaa! :) Kesää odotellessa pitäis tosin saada jotain aikaankin ja huomennahan mulla onkin aika varattuna aamulla klo:10 tapaamaan ihmistä jonka kanssa tehdään nyt sit tarkka suunnittelma mun opinnoista ainakin tohon kesään asti. Lisäksi huomenna on (tarkoitus ainakin olis) ohjelmassa muutakin mutta saa nyt nähdä miten aikataulut menee jne. Lisäks toivoisin ehkä tapaavani yhden ihmisen mut saa nyt nähdä..

Anyway, koska tänään oli tylsä päivä ei oo oikeestaan mitään kirjotettavaa ja koska mulla on oikeesti VÄSY(?!?) & huomenna on aikanen herätys niin aion nyt lopettaa suosiolla tähän tältä erää ja kattoa loppuun tän lässynlässyn leffan (Rakastunut bestman) mitä oon tässä samalla sivusilmällä pällistelly.. Ja joo tiedän, just näitä leffoja joita en sais nyt kattoa.. mut katon silti! :D Eli hyvät yöt kaikille ja muistakaa painaa sitä "sukupuoli-nappia" tuola oikeessa ylänurkassa jos ette sitä vielä oo painanu ja kommentoidakin edelleen saa, kysyä jos kysyttävää, esittää aihetoiveita tai what everrrrr.. :D Nyt, natinati! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti