perjantai 13. tammikuuta 2012

Järki vs. tunteet!

Kuinka ollakkaan, jälleen kerran tuli pari ekstraa välipäivää päivittämiseen mut se johtui oikeestaan puhtaasti siitä et en oo ollu kotona pariin vuorokauteen.. :) Sunnittelin kyllä kovasti tulevani jo eilen kotiin mut kuinka ollakkaan, seura oli niin hyvää etten yksinkertasesti malttanu kotiutua! Ja nyt sit v*tuttaa olla kotona haha ;D

Tosiaan, viime päivät on vieläki menny flunssan kourissa ja tällä kertaa oonki ollu fiksu(?!?) ja pysyny enimmäkseen kotona, tai tässä tapauksessa kotona ja "kotona". =) Eka valinta minkä pällistin oli Biisonimafia, ja täytyy sanoa että tykkäsin! Tää tuli itseasiassa pällistettyä kahteen kertaan peräkkäisinä päivinä ja kolmannen kerranki voisin sen vielä kattoa. :D Tuli niin kesä fiilis ja ajatukset siirtyiki välittömästi tulevalle kesälle tehtyihin suunnitelmiin enkä millään malttais enää odottaa! :P Toinen katotuista oli Bad teacher, josta siitäki kyllä tykkäsin. :)


Pari viime yötä tuli tosiaan vietettyä muualla ku kotona ja eka yö kuluikin hyvässä seurassa Sons of anarchya. Tiesin kyllä etukäteen että luultavasti tykkäisin ja tarkotus oli alunperin telkkaristakin alkaa seuraamaan mutta koska missasin ekat jaksot niin en sit koskaan tätä ennen kyseistä sarjaa ollu kattonu lukuunottamatta muutamaa yksittäistä jaksoa sieltä täältä. Nyt alotettiin kuitenkin kattoon ekaa tuotantokautta ja täytyy myöntää että koukkuun jäin! :) Toka yö kuluikin sit leffojen parissa ja luvassa oli kauhua.. Kaikin puolin oli ihan super kivat pari vuorokautta ja niinku aiemmin totesin, nyt v*tuttaa olla kotona.. :S :)

No joo, sitten otsikkoon. Mulla oli alunperin valmis ajatus miten tän kaiken puen sanoiksi mut nyt alkoi tuntuu etten ehkää osaakaan tätä juttua kovin selkeesti tänne selittää ilman että kuitenkaan liikaa paljastuu. Haha, jja taas päästiin tähän että yks mun lempiaiheista enkä osaa/voi kirjottaa siitä kuitenkaan ihan niin suorasti kun ehkä haluisin, ainakaan toistaiseksi.. No mutta anyway, taas on tullu funtsittua vähä liianki kanssa joitakin asioita, ihmisiä ja elämää ylipäänsä. Viime aikoina mielessä on käyny, jopa pelottavan usein ajatus jotai ei (enää) sais tulla.. mun omien "sääntöjen" mukaan siis ;) Olin pitäny tän täysin omana tietonani mut nyt sit kuitenki muutama päivä takaperin paras frendi otti tän asian puheeks. Täysin yllättäen ja ilman mitään ennakkovaroitusta, (Että kiitos vaan siitä ;D oikeesti ei edes naurata..) se osas pukea mun ajatukset sanoiks ja  sano vielä ääneenki, dääämet! Ja tässä sitä nyt ollaan sit taas, ajatukset sekasin (niinku vähä aina?!?), ja päällimmäisenä kysymys, järki vai tunteet...???

Näistä lisää myöhemmin! Nyt peiton alle pyöritteleen ajatuksia ja toivon mukaan edes vähä untakin olis luvassa, pari viime yötä kun venyi aamuun koska hyvässä seurassa se aika vaan rientää.. :) Nyt hyvät yöt kaikille! :)

Ja hei, mitä mieltä te, rakkaat salalukijani ootte, järki vs. tunteet? :D

3 kommenttia:

  1. järjettömät tunteet! ;P

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos erittäin rakentavasta palautteesta, kannattaa kuitenkin muistaa että ketään ei pakoteta lukemaan.. ;)

      Poista