torstai 7. maaliskuuta 2013

Kiva keskiviikko

Eilen tosiaan tuli taas vietettyä koko päivä kummitypyn kotona. Oltiin sovittu että mennään toisen Milan kummitädin, eli mun serkun Jennin kanssa aamupäivällä hetkeks hoitamaan pikkutypyä kun vanhemmilla oli menoa. Mentiinkin sinne sit jo aamu yhdeksän jälkeen ja kun päästiin perille niin meitä kummitustätejä odotti ihana nauravainen pikkutypy ja sen lisäks valmiiks katettu aamiaspöytä sekä termarillinen just keitettyä kahvia. :)

Arjen luksusta! <3

Mila 4 kuukautta <3

Pieni ja hento ote <3

<3

Taas tuli räpsittyä vaikka minkälaista kuvaa neidistä joka muuten tulikin just eilen tasan 4 kuukautta! <3 Niin se aika rientää ja sekin neiti kasvaa vaikka niin kovin pienikin se kuitenkin vielä samaan aikaan on. :) 

Oon aina tykänny kuvailla paljon mun ensimmäistä kummityttöä Oliviaakin ja sekin on jo pienestä tottunu siihen että sielä missä kummitäti, sielä kamera! ;) Lapset kasvaa niin hurjaa vauhtia niin on sit kiva kun on muistoja. :) Nähdään Olivian kanssa vaan valitettavasti harvemmin kun välimatkaa on enempi. :( Tosin, pikkulinnut on laulanu että ehkä pääsiäisenä.. sitä siis odotellaan nyt kun kuuta nousevaa täälä ja sit täytyy Olivian kanssakin keksiä jotain kivaa tekemistä että pääsee senkin ihanan typyn kanssa viettämään laatuaikaa pitkästä aikaa taas. <3

Loppujen lopuks kotiuduttiin tältä aamupäivän "hoitonakilta" kuuden aikaan illalla. Syötiin nopeesti ja mä otin pienet pikapäikkärit jonka jälkeen suunnattiin vielä maakunta rundille. Mä siis niin rakastan noita reissuja, istua autossa kun maisemat vaihtuu, musiikki soi ja voi vaan kelailla kaiken maailman juttuja kaikessa rauhassa. Tekee todellakin hyvää, varsinkin kun niitä pähkäiltäviä asioita nyt tuntuu taas riittävän vaikka millä mitalla.. ;)

Mutta joo, sellanen oli keksiviikko täälä ja kivasti meni toikin päivä. :) Tän päivän suunnitelmat on vielä vähän auki mutta kirjottelen tästä päivästä taas sit myöhemmin jos tapahtuu jotain kirjottamisen arvosta ja vaikka ei tapahtuiskaan.. ;D Oon taas päässy kirjottamisen makuun ja jääpä itelle muistoja vähä edes siitä mitä on milloinki tullu tehtyä. :) Tän kuun aikana mulla olis tosin tarkotus normi arjen lisäks kirjotella mm. ne muutamat viime vuodelta rästiin jääneet "tapahtuma"-postaukset, toivepostaukset ja lisäks olis tulossa muutamia uusiakin juttuja jahka saan aikaiseksi.. ;)

Aurinkoista päivää kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti