maanantai 11. maaliskuuta 2013

Porkkanakakun tuoksua..

Porkkanakakun tuoksuista maanantaita kaikille! :)

Heräsin tänään siihen kun Jenni paukkas tänne mukanaan pussillinen leivontavärkkejä joten tänään vihdoin leivotaan! On nimittäin pikkusen kauan ollu aikomuksena toi leipominen kun niin kivaa ajanvietettä, mutta aina sit kuitenkin jääny sekin homma vaan ajatuksen tasolle. 

Luvassa olis ainakin porkkanakakkua. Pohjan ehdin jo äsken tekastakin ja nyt odotellaan että se jäähtyy niin sit saa vääntää kuorrutteen ja sit taas odotellaan että se jähmettyy. :)


Porkkanakakun lisäks tarjolla olis tänään myös niitä sämpylöitä, tosin Jenni leipoo ne ja sillä omalla ohjeellaan jonka oli tonne edellisen postauksen kommentteihinkin laittanut. Mä voin sit yhden koemaistaa aamupalaks kun just huomasin että syöminen taas tältä päivää unohtunut. :D  Ja sit jos ne sattuis olemaan sellasia mitä olin ajatellu niin tietääpä sit jatkossa mitä ohjetta käyttää. Jännityksellä jäämme siis odottelemaan.. ;) 

Mutta joo, nyt alan tiskaamaan ja sit saakin varmaan jo vääntää sen kuorrutteen ja saa nähdä jos tänne joku koemaistajakin sit löytäis tiensä. ;)

Kivaa & aurinkoista maanantaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti