tiistai 26. maaliskuuta 2013

Rakkauden juhlaa

Kihlajaiset juhlittu ja uus viikkokin saatu jo käyntiin vaikkakin vähän heikolla hapella. 

Torstai-perjantai yönä heti edellisen juhlahypetyspäivittelyn jälkeen se iski, kuumeinen olo ja tädää, koitin mitata niin nousihan se. En sit mitannu kuitenkaan loppuun asti kun alkoi niin kovaa tympimään se lukeman hyvää vauhtia kasvava luku mutta olosta pystyi päätellä että kuumeessa tosiaan oltiin eikä vaan meinattu.. 

Perjantai meni sit sattuneesta syystä aika pitkälti kotioloissa. Henagailin kotona enkä saanu muuta aikaan kun yhden juustokakun pyöräytin kun Nea tuli Milan kanssa kyläilemään. :) Ilta yhdentoista aikaan sit luovutin ja lähdin liikenteeseen kun en taaskaan malttanut vaan kotona pysytellä. Sinänsä turha reissu mutta oli siinä joku hyväkin puoli että tuli lähdettyä ja pikkuhiljaa alkaa kieltämättä jo itestäkin tuntua että mulla tosiaan on niitä selvännäkijän kykyjä.. tai ainakin suhteellisen hyvä ihmistuntemus sit jos ei muuta.. ;) 

Lauantaina oli sit herätessä edelleen suhteellisen tukala olo, korvat ja nenä tukossa ja kurkkuunki sattui. Olin kuitenki päättäny että en jätä näitä kihlajaisia väliin vaikka pää olis kainalossa joten ei auttanu muuta ku ottaa pitkä kuuma suihku joka onneks vähä helpottikin sit sitä tukkoista ja kuumeista oloa. :) 

Iltapäivällä sit Nea ja Jani haki mut ja Jennin jonka jälkeen suunnattiin hakemaan kihlaparille lahja ja sit Nean ja Janin luo valmistautumaan ja iltaa aloittelemaan. Alkuillasta suunnattiin sit juhlapaikalle jossa olikin jo ihan kivasti ihmisiä. :)

Kihlajaisissa tarjolla oli tottakai boolia ja lisäks mm. karjalanpiirakoita ja munavoita sekä kahta erilaista voileipäkakkua joista toisen kihlapari oli tehnyt ite ja josta aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin kun daddy jakeli vinkkejä Minnalle kalavoikkarikakun tekoon. :) Lisäksi tarjolla oli kaksi täytekakkua jotka oli kyllä niin teemaan sopivat ja kihlaparin näköiset että ei tosikaan! ;) Sain tosiaan ite aikaseks kuvata ainoastaan yhden kakun siinä juhlien tiimellyksessä mutta äsken Minnalta sain pari kuvaa blogia varten lisää jotta saan teillekin esitellä nämä varsin osuvat ja kihlaparin näköiset kakut, kiitos kuvista! :)

Tässä parit kuvat illan tarjoiluista :)

Voileipäkakut :)

Teemaan sopivaa täytskäriä.. :)

Kihlaparin nimikirjaimet M&M joten tääkin sopi paremmin ku hyvin ;)

Muutama tunti viihdyttiin ja sit meidän kuski tulikin jo meitä noutamaan. Tarkoitus oli suunnata baariin mutta perille kun päästiin niin huomattiin että sielä oli joku bändi soittamas niin ei sit mentykään mikä oli kyllä ihan hyvä kun olokin alkoi olla jo aika kuumeinen taas.

Vaikka ei baariin mentykkään niin aamuyöhön kummasti vierähti taas kun siinä pariinkin otteeseen käytiin autoa vaihtamassa, vietiin nuoripari kebabbilan kautta kotiin ja ite käytiin vielä subit hakemassa ja paria kaveria moikkaamassa. Kaikin puolin oli ihan kiva ilta ja yllättävänki hyvin jaksoin vaikka kipeenä olinkin.

Kiitos vielä illasta & miljoonasti onnea kihlaparille, ootte ihania yhdessä! <3

4 kommenttia:

  1. Olet sinä ihme nainen, kuumeisena väännät juustokakkuja ja käyt juhlimassa :O
    Ei voi muuta kuin kadehtia sillä tälläiseltä vanhalta käävältä jäisi kyllä tekemättä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no värkit sattui sopivasti olemaan ja kun vieraita tuli niin nopeastihan sen kakun pyöräytti ja mitä tulee juhlimiseen niin kyseessä oli yhden rakkaimmista ystävistä kihlajaiset joten en vaan halunnu jättää väliin kun ei ollu ihan pakko :)

      Poista
    2. Niinpä, ystävien eteen on valmis tekemään aika paljon.

      Poista
    3. Niinpä ja onneks pääsin paikalle :)

      Poista