maanantai 11. maaliskuuta 2013

Leivonta maanantai

Tän päivän valmiit leipomukset:


Jennin leipomia porkkanasämpylöitä & mun leipomaa porkkanakakkua. :) 


Porkkanasämpylöiden resepti löytyy parin postauksen takaa kommenttiosiosta ja porkkanakakun tein ArlaIngmanin reseptillä joka löytyy täältä. :) Molemmat oli kyllä tosi hyviä ja koemaistajillekin näytti maistuvan, Melina tosin keskittyi enemmän tohon porkkanakakkuun, tai tarkemmin sanoen sen kuorrutteeseen.. ;) 

Päivä on kyllä kulunu nopeesti leipoessa ja koemaistajiakin sain kun Taija kävi Melinan kanssa kahvittelemassa. Lisäksi kävin hetki sitten naapurillekin viemässä pari palaa maistiaisia. :) Viime lauantaina puolestaan herkuteltiin naapurin leipomilla muffinsseilla, jotka muuten nekin oli porkkanamuffareita, joku porkkanavillitys taitaa olla kaikilla meneillään. ;) 

Nyt loppuillan ajattelinkin sit vaan olla, kattella satuhäät ja haaveilla.. ;) Toisaalta, noi kaks siivoomatonta kaappia huutaa mua edelleen ja pari muutakin juttua olis hoidettavana, saa nähdä jos innostun. Jatkoin tänään muuten sitä viimeisintä babyshower-postausta mutta vähän jäi vielä kesken kun meni hermot kuvien valinnassa. :D Niitä viime vuoden kohokohta-postauksia kuitenkin nyt pikkuhiljaa tulossa samoin kuten niitä toivepostauksia jotka onkin jo hetken aikaa ollut "hautumassa". :)

Rentouttavaa illan jatkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Saamari mutta tuo kakku näyttää hyvältä, täytyykin lähestyä vaimoa asian tiimoilta. Kiitos reseptistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kyllä hyvää kaikkien mielestä joille oon sitä syöttäny! :) Leipoiko vaimo? Eikä mitään, kiva jos joku muukin kokeilee ja tykkää :)

      Poista