torstai 21. maaliskuuta 2013

Viikkorapsaa

Helou!
Viimesin päivitys näytti olevan maanantailta ja nyt on jo torstai. Pari päivää on siis taas jääny postaukset välistä mutta ajattelin nyt nopsaa kirjotella teille vähän kuulumisia sen mitä nyt tän viikon tapahtumista enää muistan. :) Taitaa lyhyet yöunet alkaa verottaan muistia..?!? :D

Maanantaina olin siis kotosalla koko päivän. Siivoilin, kuten joka päivä tällä viikolla haha! :D Ystäväni Minna kävi pitkästä aikaa kahvittelemassa ja sillä oli mukanaan ihana "pikku" Irma, puolivuotias karvakamu. <3 

Pikku Irma poseeraa ;)

Kahvittelujen jälkeen lähettiin sit Irman kans ulos ja laitoin naapurillekin viestiä että tulee kans niin saa koiruudet leikkiä keskenään ja johan tanner tömisi kun kaks Irmaa & yks Simo, yhteensä siis kolme, ei niin kovin pientä, karvasta kaveria juoksi ympäri pihoja leikkien sillä aikaa kun me juoruiltiin ja nautittiin aivan ihanasta keväisestä auringosta! :) 

Tiistaina sit jälleen kerran kotoiltiin ja siivottiin, jonka lisäks käytiin kahvittelemas Nean (kummityttö Milan mamma) luona. Kahvittelun ja siivouksen lisäks olin kerrankin kovin reipas! Ensinnäkin mulla tuli ihan hirmunen ikävä töihin! Siitä tunteesta valaistuneena rynninki sit kattomaan tarjonnan ja hetken pähkäilyn jälkeen aloinkin jo täyttämään työhakemusta. 

Loppujen lopuks homma tyssäs sitte siihen että en kuollaksenikaan muistanu mun entisten työjaksojen aikoja ja niitä hakemuksessa kysyttiin. Päätin sitte entisille pomoille pistää suoraan sähköpostia ja tädää, mun sähköposti ei toiminu! En siis päässy kirjautumaan vaikka miten yritin! 

Loppujen lopuks ku pääsin sitte kirjautumaan niin päätinki hoitaa yhden toisen asian alta pois ja niinpä otin itteäni niskasta kiinni, näpyttelin sähköpostia yhdelle opettajalle ja muutama minuutti niin oli sovittuna että ens kuun 18. päivä meen sit tenttimään lääkelaskujen yhden osion, jos vaikka vihdoin ja viimein sais senki roikkumasta.. Kääk, tarvin kyllä niin isot tsempit sitten ku on ajankohtasta, olis nimittäin aika hienoa jos sen oikeesti nyt sais pois alta niin pääsis sitte taas etenemäänki noissa opinnoissa! :)

Eilen lähdettiinki sit aamukahvien jälkeen pitkästä aikaa vähän kirppistelemään Jennin ja Taijan kanssa. :) Mulla oli tavoitteena löytää jotain tuunattavaa nyt kun on taas joku ihme vimma iskenyt mutta onpa kumma, mitään tuunattavaa ei löytyny. Sen sijaan löysin TAAS yhden pakko saada lasisen maljakon josta mulla onkin jo melkein samanlainen mutta isompana ennestään. Maljakolla oli hintaa 1,50e joten ei paha ollenkaan! :) 

Puhelinlaatu ja ilman salamaa mutta kelvatkoon!

Maljakon lisäksi tein sitten muutaman lehtilöydön, ostin nimittäin 3kpl Deko-lehtiä. Taija kyllä naureskeli ja ihmetteli että kuka ostaa lehtiä kirpparilta mutta perustelin lehtiostokset sillä että yks lehdistä oli Vaasan asuntomessu.numero, toinen tampereen ja kolmas lehti, tämän vuoden ja kaiken lisäksi tämän kuun numero! Lehdillä hintaa oli euron kappale joten ei todellakaan paha kun miettii että lehtien alkuperäishinnat oli 7,40e, 7,90e ja 10e kappale! Kaiken lisäks, Deko-lehdet on sellasia joita jaksan selailla uudestaan ja uudestaan ja aina niistä vaan voi ajanki päästä löytää jotain kivoja vinkkejä tai ideoita! :) 

Sisustuskuumeesta kärsivän unelmia <3

Samalla kirpparikierroksella sain muuten vihdoin myös itse varattua sen myyntipöydän ja nyt pitäiskin jossain välissä ennen maanantaita ehtiä hinnoittelemaan ihan jumalaton määrä tavaraa. Toivon tosiaan että edes iso osa menis koska nyt tän kevätsiivouksen mukana tein supersiivouksen kaappeihin ja niille tavaroille ei nyt vaan sielä kaapeissa enää ole tilaa joten.. ;) 

Illalla mulla oli sit tarkoitus jatkaa vielä siivousta mutta Minna soittelikin että lähdettäiskö me Jennin kanssa vielä abc.lle iltakahville ja tottakai me lähdettiin. Tuli sit siinä testailtua abc.n smoothietkin ja oli kyllä tosi hyviä molemmat kun puolin ja toisin toistemme kupeista maisteltiin. Siinä sit vierähtikin aikaa mukavasti ties miten kauan mm. häistä, lapsista ja tottakai miehistä jutellessa.. ;) 


Tänään sain sit vihdoin ja viimein ton yhden kaappirivistön kevätsiivon valmiiksi, vielä olis toinen mokoma jäljellä vaatekaappia unohtamatta. Päivällä pidettiin sit voileipäkakku-palaveria Minnan ja iskän kans joka jakeli vinkkejä Minnalle sellasen tekemiseen. :) Lisäks käytiin nyt illalla ihan vaan vaihteeks kummitypyä ja sen mammaa moikkaamassa kahvien ja viikonlopun tapahtumien ennustamisen merkeissä. ;)

Nopsaa on siis tää viikko menny ja ihanaa, huomenna perjantai! Huomiselle onki vaikka mitä hommaa, aion nimittäin siivoilla vähän lisää, nauttia kasvonaamiosta, lakkailla kynnet ja vähän harkitsen jos hiuksenikin taas värjäisin, lauantaina nimittäin sit pitkästä aikaa juhlitaan! <3

Jokos muilla on viikonloppu suunnitelmat valmiina? :) 

Ps. tänään vihdoin kotiutui NE joita oon niin kauan odottanu, ne joita halusin ensi näkemästä ja ne jotka oli aina loppu kun niitä olin kotiuttamassa.. Mitä NE on, siitä lisää myöhemmin jahka saan jotain kuvaa räpsittyä.. ;)





4 kommenttia:

  1. Jessus sentään, ei sulta ainakaan tuota virtaa puutu! Nainenhan singahtelee sinne tänne ja siivoileekin vielä siinä välissä.
    Onnea tentteihin, tosin sun täytyy kahlita itsesi patteriin ettet lähde huitelemaan mihinkään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha miten niin monella tuntuu olevan käsitys että oon kokoajan menossa tai jotain tekemässä kun itestä tuntuu että mun elämä on tylsääkin tylsempää ja tasapaksua päivästä toiseen.. :D

      Niin ja kiitos, pitäis kai ajoissa alkaa reenailemaan niitä laskuja.. :)

      Poista
  2. Villiveikkaus, NE on joko kengät tai sitte oot tilannu hunksit kotikeikalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kengät vaikkaki yhdet meinasin just kotiuttaa, sinänsä siis hyvä arvaus.. Ja hunksit.. hyi.. :D

      Poista